Partners

offtrails.nl

T 06-57 54 35 75
E info@offtrails.nl

Off Trails Mountainbike Tours

Verblijven in onze B&B met een georganiseerd weekend?

Wil je ontspannen, samen met gelijkgestemden fietsen over de mooiste wegen van Limburg, en uitleg over de omgeving krijgen? Niet te ver, niet te hard?

Kijk dan eens naar de weekenden van Rudi Rides.

Rudi Rides is een kleinschalige organisatie die fietsweekenden en fietsvakanties organiseert. Rudi Rides komt een aantal weekenden per jaar met een kleine groep (maximaal 7 personen) naar ons B&B. Om rustige tochten door het heuvelland te fietsen, maar zeker ook voor de gezelligheid en het lekkere eten en drinken hier! 90% van de deelnemers schrijft zich individueel in en ervaart dit weekend als een uitstekende manier om er even tussenuit te zijn, of om op een rustige manier een nieuwe uitdaging aan te gaan. De groepen zijn gemixt man en vrouw, en de leeftijd varieert veelal van 30 tot 55 jaar. Dus kijk snel op de website  om je in te schrijven!

Rudi Rides organiseert naast weekenden in Zuid-Limburg ook weekenden rondom Arnhem, de Posbank.

Wil je liever een langere fietsvakantie? Bekijk dan deze link voor unieke fietsavonturen naar Frankrijk (Alpen, Corsica) of Italië (Alpen, Puglia, Amalfi).

Weet je (nog) niet met wie je in Zuid-Limburg moet fietsen? Dan is een fietsweekend met Rudi Rides wat voor jou!

Wat anderen over Rudi Rides fietsweekenden in Limburg zeggen:

Sebastiaan (30): “Lekker weekendje in de heuvels met goede begeleiding, weer en accommodatie”

Robert (53): ”Ik kende alleen de gids vooraf, maar heb mij heel goed vermaakt met de groep. Ik had vanwege de ongedwongen gezellige sfeer niet door dat ik ook nog 2x 75 kilometer heb gefietst! Aanrader!”

Kirsten (42): “Ik was de enige vrouw dit weekend, maar ik kreeg al snel het gevoel dat ik wel mee kon met deze mannen. Het ging niet om hard fietsen gelukkig! Ontzettend mooi fietsen direct vanuit de B&B het mooie Limburgse heuvellandschap in”

Jeroen (46): “Goede accommodatie en goed eten. Met enthousiaste gids die alles vertelt over omgeving en wielrenners. Ik kijk er naar uit om weer mee te gaan?.”