Contact

… met Bike B&B Brakke Berg

De Brakke Berg is precies wat u zoekt. Dé Bike B&B in Zuid-Limburg voor de sportieve fietser, met mogelijkheden als: een powerontbijt, een veilige stalling voor uw paradepaardje(s), een reparatieruimte, een sauna, een lounge-terras, een fietswasplaats en een gediplomeerd sportmasseur in huis. Er zijn 8 twee-persoons kamers.

Bike B&B Brakke Berg
Wolfsdriesweg 10
6325 PM Berg en Terblijt
043 20 86 016
info@brakkeberg.nl

Stel hier je vraag:

We reageren snel op je bericht. Meestal binnen 24 uur. Ook een optie: kijk hieronder even bij ‘Vraag en Antwoord’. Misschien vind je daar je antwoord(en) al!

  Sorry, dit contactformulier wordt aangepast, en is nu niet beschikbaar. Toch een vraag stellen? Stuur even een mailtje naar info@brakkeberg.nl!

  DE MEEST GESTELDE VRAGEN, MET ANTWOORDEN, OP EEN RIJ

  Bike B&B Brakke Berg maakt het je gemakkelijk. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

  DE MEEST GESTELDE VRAGEN, MET ANTWOORDEN, OP EEN RIJ

  Bike B&B Brakke Berg maakt het je gemakkelijk. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

  Je kunt inchecken vanaf 15.30 uur. Dan zijn wij klaar om je goed te ontvangen en is de kamer netjes en schoon. Eerder komen mag natuurlijk ook. Je kunt gezellig wat drinken op het terras of in de lounge.

  Je kunt uitchecken tot 10.30 uur. Daarna beginnen we met de schoonmaak van de kamers.

  Voor de annuleringsvoorwaarden klikt u hier.

  Op verzoek worden je bedden opgemaakt. Je hoeft alleen maar de deurhanger ‘graag onze bedden opmaken’ aan de deurkruk te hangen.

  Om het milieu te sparen wisselen wij de handdoeken om de drie dagen. Mocht je eerder schone handdoeken nodig hebben, vraag er gerust om.

  Wij hebben voor een huisdiervrij gastenverblijf gekozen. Goed om te weten, mocht je allergisch zijn voor huisdieren.

  Het ontbijt is elke ochtend van 08.00 tot 10.00 uur.

  Jazeker. In onze lounge staat een koelkast met bier, fris en water. Daarnaast is er koffie, thee en wijn. Naast de koelkast hangt een lijst met prijzen en hierop kun je de consumpties noteren. Want: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

  Er zijn diverse prachtige fietsroutes in GPX beschikbaar, zowel voor de wielrenner als voor de mountainbiker. Bekijk ze hier.

  Volg ons op de voet. Schrijf je in voor de Bike B&B Brakkeberg e-mailnieuwsbrief:

  We delen deze informatie met niemand, en gebruiken het enkel om je per e-mail te informeren. Dus vul dit formulier gerust in.

   Ja, dat wil ik wel!

   Sorry, dit invulformulier wordt aangepast, en is nu niet beschikbaar. Toch aanmelden: Stuur even een mailtje naar info@brakkeberg.nl!