Over ons

Delia

Over ons: Delia

Roemeense gastvrijheid

Ik ben Delia (1986), kom uit Roemenië en woon sinds 2008 in Nederland. Ik ben getrouwd met Victor en we hebben samen een prachtige dochter, Sarah (2016). Ik hou erg van koken, van zingen, voor mensen zorgen, mensen zich op hun gemak te laten voelen en vindt het fijn om mensen om mij heen te hebben. Gastvrijheid hoort bij de Roemeense cultuur dus ik weet niet beter om mensen zich thuis te laten voelen.

Delia van Bike B&B Brakke Berg

Roemeense gastvrijheid

Ik ben Delia, kom uit Roemenië en woon sinds 2008 in Nederland. Ik ben 33 jaar, ben getrouwd met Victor en we hebben samen een prachtige dochter, Sarah (2016). Ik hou erg van koken, van zingen, voor mensen zorgen, mensen zich op hun gemak te laten voelen en vindt het fijn om mensen om mij heen te hebben. Gastvrijheid hoort bij de Roemeense cultuur dus ik weet niet beter om mensen zich thuis te laten voelen.

Delia van Bike B&B Brakke Berg

Wild idee

Op een dag, verraste Victor mij met zijn wilde idee om samen een B&B beginnen! Ik schrok er best van want ik had het heel erg naar mijn zin en zou niets aan mijn leven willen veranderen. Ik had een eigen bedrijf wat goed liep (hairstylist en visagiste), veel vriendinnen met kinderen van dezelfde leeftijd als onze dochter, we woonden in een mooi huis en in een leuke stad.

Een droom dus die ik dacht nooit te kunnen volgen. Maar als je van je man houdt, wil je zijn dromen ook laten uitkomen. Ik wist hoe belangrijk het is om met plezier te werken en ik wilde graag dat hij dat ook weer zou krijgen. Dus begon bij mij een lang proces van denken, overwegen, praten met familie en vrienden, twijfelen, totdat ik op een dag tegen hem kon zeggen: laten we het doen!

Goed team

Na maanden praten, zoeken en overleggen, kwamen we dit mooie pand tegen en voordat ik het wist, waren we eigenaar van het toenmalige Hotel Brakke Berg! Toen is er iets gebeurd bij mij waardoor langzaam, Victor’s droom ook mijn droom werd. Want er was veel te regelen en we moesten veel samen beslissen, anders kon dit niet gaan werken. En nu kan ik echt zeggen dat we een goed team zijn en hoop dat we dit voor altijd blijven.

Delia van Bike B&B Brakke Berg

Bruidskapster

Ik ben geen echte wielrenner of mountainbiker, maar ik hou heel erg van fietsen en buiten zijn. Het concept van een Bike B&B lijkt mij een top-idee. Ik ga er mijn oude werk in combineren als bruidskapster en make-up artist voor bruiden. Ik kijk er naar uit om jullie met een glimlach te ontvangen!

Wij hebben ons best gedaan om een B&B te realiseren waar wij zelf ook graag naar toe zouden gaan. Dus ik hoop dat jullie je thuis bij ons zullen voelen en dat jullie het verblijf positief ervaren.

Graag zie ik jullie verschijnen!